Hoitokone
model Pro

Tyylikäs, digitaalinen, monipuolinen varustus

  • Minimalistinen, ajaton ja tyylikäs muotoilu
  • Digitaalinen tablettikäyttöliittymä tukee nykyaikasta työskentelyä
  • Laadukkaat ja monipuoliset varusteet

Instrumenttisillan istuimen mukavuus potilaalle ja käyttäjille, instrumenttisillan instrumentit, jalkaohjain, imujärjestelmät ja potilasvalot ovat edistyksellisiä ja tukevat nykyaikaisia ergonomiavaatimuksia erinomaisesti. Tekniset ominaisuudet ovat mallin nimenmukaisesti Pro-luokkaa.

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Suunniteltu tekemään vaikutus

palkintoja

Model Pro -sarja on suunniteltu tuomaan upean visuaalisen hoitokoneen vastaanotollesi.

Muotoilu voitti useita palkintoja arvostetuimmissa tuotesuunnittelukilpailuissa ympäri maailmaa. Käytön helppoutta ei ole unohdettu vaan se on pidetty etusijalla. Malli tekee vakituksen potilaaseen ja käyttäjiin myös ergonomialla, monipuolisilla varusteilla ja digitaalisilla ominaisuuksilla.

Parempaa työskentelyä

Model Pro on palkittu edistyksellisistä digitaalisista ja muotoiluominaisuuksista. Edistykselliset digitaaliset toiminnot nopeuttavat työtä ja tarjoavat uusia tapoja tehostaa toimintaa. Ergonominen ja elegantti muotoilu lisäävät varmasti potilaan ja henkilökunnan viihtyvyyttä. Silti erityisesti käyttömukavuus ja puhdistuksen helppous ovat olleet suunnittelun perusta.

Esittelyvideo

Klikkaa Play-kuvaketta

Digitaalista edistyksellisyyttä

  • Käyttäjäprofiilit tallentuvat pilvipalveluun eikä käyttäjien määrää ole rajoitettu. Tuolin ja instrumenttien asetukset saa käyttäjäkohtaisesti tallennettua.
  • Tablet hoitokoneen ohjaimena on kätevä, koska sitä voi käyttää muuhunkin normaalin tabletin tavoin. Se on myös kustannustehokas, jos se menee esimerkiksi rikki, kaupasta saa helposti uuden ja paljon edullisemmin kuin perinteisen hoitokoneeseen integroidun kosketusnäytön, joka on kaikenlisäksi pienempi kokoinen ja suljettu ohjelma rajaa toiminnot pelkän koneen käyttöön eikä tue muiden valmistajien digitaalisia laitteita.
  • Android- ja IOS-tablettien kanssa yhteensopiva. Tablettia voi käyttää myös normaalina tablettina.
  • Jaettu näyttö, näppäimistö ja hiiri, niin voit käyttää potilasohjelmaa hoitokoneen tabletin kautta myös perinteisillä oheistarvikkeilla.
  • Sähköpostin ja ajanvarausten seuranta onnistuu tabletin kautta. Tabletin saa myös instrumenttisillasta nopeasti irti ja se toimii bluetoothin avulla.
  • Huollon etätukea varten näytöllä näkyvät vikadiagnoosit, ohjekirjaa voi lukea näytöllä ja etäyhteys on myös käytettävissä.
model pro sivunostin klo12

Suunnittelun pääkohdat

Geometrinen minimalistinen suunnittelukieli on yhtenäinen kaikissa model Pro -yksiköissä ja mittasuhteet ovat tasapainoiset.

Mittasuhteet ovat tasapainossa – visuaalinen keveys ja korkea vakaus.

Muokattavuus, erityisesti vasen-oikea-kätisessä hoitokoneessa. Yksikön puolen voi vaihtaa puolessa minuutissa.

Potilastuolin erinomainen ergonominen muotoilu jopa pitkiin hammasleikkauksiin. Turvakytkimet ehkäisevät törmäyksiä. 

Laajasti räätälöintivaihtoehtoja lisävarusteilla, väreillä ja verhoilulla. Korkeatasoiset komponentit kestävät käyttöä ja ovat helposti vaihdettavissa.

Monipuolisesti Plug/Play-vaihtoehtoja: jalkaohjaimet, vesi, ilma, pistorasiat, tarjottimet, näytöt, imujärjestelmät ja myös ulkoiset pöytämalliset pienlaitteet saa liitettyä hoitokoneeseen eikä esimerkiksi sähköjohtoa pienlaitteelle tarvitse ottaa seinän vierestä ja tuoda lattian kautta laitteelle, joka on kätevästi tuolin vieressä.

Monia edistyksellisiä ominaisuuksia ja kaikentyyppiset hammaslääkärin hoitokonevarusteet ja ohjauselementit – näppäimistöt, näytöt, kosketusnäytöt, tablettisovellukset.

Hammashoitokone - Model Pro 2

Instrumenttisilta

Helposti puhdistettava instrumenttisilta, tablet bluetoothyhteydellä.

Maailman ensimmäinen hammashoitoyksikkö, jota ohjataan iOS/Android-sovelluksella tabletin kautta!

Älykkäät käyttäjäprofiilit – useat hammaslääkärit voivat käyttää yksilöllisiä asetuksia kirjautuessaan sisään “yhdellä napsautuksella”.

Etädiagnostiikka tukee nopeaa huoltoa.

Sovellus, etädiagnostiikka ja laaja valikoima Plug/Play-vaihtoehtoja mahdollistavat hammaslääkärin yksiköiden pitämisen ajan tasaisena aiempaa pidempään  useiden vuosien ajan.

Perusasiat ovat myös kunnossa. Kaikissa malleissa instrumenttisillassa on doriovarret, helposti irrotettava tarjotin, josta on saatavissa kahta kokoa. Liikuttelua varten kahvat ovat saatavissa molemmin puolin. Haluttaessa varsi on saatavissa erittäin kevyesti liikkuvana paineilmatoimisena versiona.

Model Pro – Diplomat dental

Palkintoja muotoilusta ja digitaalisuudesta. Vahvuus on silti erityisesti perustoimintojen toimivuus ja käyttömukavuus.

Bluetooth-yhteys
Tablettikäyttöliittymä

Tukee digitaalista hammashoitoa

Markkinoiden ensimmäinen tablet-ohjattava hoitokone!

Näytön voi irrottaa koneesta ja kone toimii silloin langattomasti bluetooth-yhteyden avulla.

Koska käyttöliittymän saa ladattua normaaliin tabletiin, siitä saa monipuolisesti tuen erilaisiin hoitotyötarpeisiin. Näytöltä voi tarkistaa hoitokoneen käytön lisäksi esimerkiksi käyttää potilasohjelmaa, katsella ja muokata röntgenkuvia. Näytöltä voi myös näyttää potilaalle (video)kuvaa suusta tukemaan ja vakuuttamaan hoitoratkaisuja.

Automaattinen imujen puhdistus

Monipuolinen ja vaivaton imujärjestelmä

Jopa arkipäiväisimmät tehtävät tuntuvat hyvältä Model Pron kanssa.

Automaattisen imujen puhdistusjärjestelmän ansiosta päivittäiset huoltorutiinisi valmistuvat hetkessä.

Koneimut ovat saativissa automaattisella puhdistuksella ja lisäksi imujen yhteyteen saa liitettyä muitakin instrumentteja käytettäväksi hoitajan imutelineessä.

Imujen puhdistus on käytönaikana peitetty kannella ja puhdistettaessa sihteihin pääsee nopeasti ja helposti käsiksi eikä koneyksikön huoltoluukkua tarvitse avata.

 

Anna itsellesi hallinta

Imutelineen ainutlaatuinen visuaalinen ja ergonominen muotoilu varmistaa, että imuihin ja mahdollisiin lisäinstrumentteihin pääsee helposti käsiksi. Ohjauspaneelissa on selkeä ja yksinkertainen painikeasettelu ja grafiikka sekä korkealaatuinen pintakäsittely.

Hammashoitokone - Model Pro 3
automaattinen imujen puhdistus
imuteline
painettava jalkaohjain
vipumallinen jalkaohjain
Jalkaohjainvaihtoehdot

Jalkaohjain mieltymysten mukaan

Jalkaohjain on saatavissa perinteisenä vipumallisena ja painettavana versiona, jos jalan kiertämistä halutaan välttää.

Tuolin ohjaamisen ja asentojen muistipaikkojen lisäksi jalkaohjaimissa on käyttäjäkohtaisesti kaksi vapaasti ohjelmoitavaa muistipaikkaa. Muistipaikkoihin on mahdollista tallentaa eri pikatoiminnot myös porausohjelmakohtaisesti.

Hammashoitokone - Model Pro 4
Niskatuki

Monipuolisesti säädettävä niskatuki

Niskatuesta on saatavissa useita versioita: nopeasti pyöräytettävä kiinnitys, paineilmatoiminen tai pallonivelellä varustettu, jolloin niskatukea voi myös kallistaa sivuttaissuunnassa.

Kaikki niskatukivaihtoehdot soveltuvat erinomaisesti lasten ja pitkien aikuisten hoitotyöhön. Niskatuki on tarkka säätää eikä säikäyttely naksahtelemalla lukituksen yhteydessä.

Selkänoja on muotoiltu siten, että hammaslääkäri ja hoitaja pääsevät työskentelemään ergonomisesti lähelle potilasta istuen, satulatuolissa ja seisaalta.

Niskatuki
Hammashoitokone - Model Pro 5
Hammashoitokone - Model Pro 6
Potilasvalovaihtoehdot

Potilasvalo tarpeen mukaan

Peruskäyttöön on tarjolla laadukas Xenos-valaisin. Enemmän valotehoa tarvitsevalle tarjolla on Faron Maia-potilasvalo. Molemmat ovat LED-valoja.

Perushoitotyöhön potilasvalot ovat edullisia ja erittäin toimivia. Kirurgiaan suosittelemme kattokiinnitteistä ja hammashoidon potilasvaloja leveämpää kirurgista lamppua. Leikkausvalo valaisee laajalta alueelta eikä eteen tuleva pää aidosti aiheuta varjostuksia. Leikkausvalon toimivuuteen eivät uusimmatkaan hammashoidon potilasvalot leikkausvaloa pienemmän kokonsa vuoksi kykene.

Vasen-oikeakätinen työskentely

Koneyksikön puoli on vaihdettavissa

Vasenoikea-kätistä työskentelyyn paras ratkaisu on hoitokone, jossa koneyksikön puolen voi vaihtaa puolessa minuutissa eikä yksikkö ole työskenneltäessä ikinä hammaslääkärin tiellä.

Flinnolla on myös vasen-oikea-kätistä työskentelyä tukemaan liikuteltava kaapistot. Hammaslääkäri voi yksikön lisäksi siirtää esimerkiksi kirjoituspöydän toiselle puolelle vaihdettaessa koneyksikön puolta. Myös hoitajan käyttämät instrumentit saa siirrettyä toiselle puolelle.

Meiltä saa korkeussäädettävät sähkötoimiset kalusteet tukemaan seisaalta, satulatuolilta ja istualta työskentelyä. Vetotasot, laatikot ja pöytien pinnat saa aina optimaalisesti säädetyiksi. Lisätietoja hoitokalusteiden esittelysivullamme.

vasen-oikeakätinen työskentely
Pienlaitteiden integrointi

Pienlaite hoitokoneeseen

Liitä kätevästi pienlaitteita hoitokoneeseesi ilman, että letkut ja sähköjohdot ovat kulkuväylällä lattialla.

Voit tuoda pöytämallisen pienlaitteen hoitokoneen viereen ja ottaa sille sähkön, veden ja ilman koneen pikaliittimistä. Näin johdot eivät loju kävelyreitillä lattialla.

Kirurginen porayksikkö, hammaskivenpoistolaite, suukamera, 3D-suuskanneri ja moni muu on liitettävissä hoitokoneeseen ja käytettävissä hoitokoneen vieressä oman mobiilin kärryn päältä. Enää ei johtojen pituus tai niihin kompastelu käytön aikana ole ongelma.

Integrointi onnistuu tuoliosan pikaliittimien avulla helposti.

Digitalisaatioon valmis

Hoitokone tukee digitalisaatiota monin tavoin

Hanki heti omasi

tai lähetä meille kysymys tai pyydä tarjous itsellesi sopivasta kokoonpanosta