Hammashoitokoneet ja -tarvikkeet

Myynti, asennus, huolto, varaosat

Flinno tarjoaa laadukkaita hammashoitokoneita kilpailukykyiseen hintaan. Myös varaosat ja hoitoinstrumentit ovat saatavissa kauttamme. Huoltotoiminnassa partnereina on kokeneita toimijoita. Kokemusta hoitokonetoimituksista ja huolloista on henkilöstöllä kymmeniä vuosia ja huoltoverkostomme on Suomenlaajuinen.

Hoitokoneista, -laitteista ja -välineistä meiltä löytyy sopiva ratkaisu erilaisiin tarpeisiin.

Hammashoitokaapisto

Hoitokalusteet, hoitokaapistot,
erikoismitoitukset, asennukset, sähkötoimiset nostimet kalusteisiin ja pöytiin

Valmistamme ja suunnittelemme vastaanoton kaapistot yli 30 vuoden kokemuksella. Suuri osa vastaanotoilla käytetyistä ratkaisuista perustuvat HLL Tapio Lempiäisen innovaatioihin ja ovat kliinisessä työssä hioutuneita parhaita käytäntöjä. Hammashoitokalusteiden käytettävyys ja puhtaana pitäminen ovat kalustefilosofiamme ytimessä. Yhtälailla toimintojen on oltava aina käsien ulottuvilla. Toiminnan suunnittelu on aloitettava ergonomiasta, jotta voi ehkäistä keholle haitallisia liikeratoja ja parantaa työhyvinvointia.

Työtilat huomioiva toimivuus ja ergonomia taataan siten, että suunnittelun ja asennuksen lisäksi myös valmistamme hoitokalusteet itse. Yhtä pitkälle viety ja joustava ratkaisu on saatavissa ainoastaan meiltä. Työtilaan tarvittava erikoisvarusteltu kaappi erikoismitoituksella järjestyy meiltä. Lisäksi toimitusnopeutemme on lähtökohtaisesti ylivertainen perinteisempiin toimitustapoihin verrattuna, koska kalusteet löytyvät meillä hyllystä.

Asiakkaitamme

Olemme ketterä ja kustannustehokas. Liity sinäkin joukkoomme.