Hammas­hoito­koneet ja -tarvikkeet

Myynti, asennus, huolto, vara­osat

Flinno tarjoaa laadukkaita hammas­hoito­koneita kilpailu­kykyiseen hintaan. Myös vara­osat ja hoito­instrumentit ovat saatavissa kauttamme. Huolto­toimin­nassa partnereina on kokeneita toimijoita. Kokemusta hoito­kone­toimituksista ja huolloista on henkilöstöllä kymmeniä vuosia ja huolto­verkostomme on Suomen­laajuinen.

Hoitokoneista, -laitteista ja -välineistä meiltä löytyy sopiva ratkaisu erilaisiin tarpeisiin.

Eläinlääkinnän tuotteet ja -tarvikkeet

Myynti, asennus, huolto, vara­osat

Flinno tarjoaa laadukkaita eläinlääkintätuotteita ja -laitteita. Vara­osat, huolto ja asennuspalvelut ovat myös saatavissa kauttamme. Laitevalikoimamme on kattava ja sitä kehitämme jatkuvasti palvellaksemme myös erityistarpeissa ja tarjotaksemme nykyaikaisia laitteita kilpailukykyiseen hintaan.

Eläintenhoidon Newmed Flinno -tuotevalikoimamme perustuu kokemuksen myötä valikoituneisiin tuotteisiin, joita on pitkään myyty eläinten hoitoon. Hoitokoneista, -laitteista ja -välineistä meiltä löytyy sopiva ratkaisu erilaisiin tarpeisiin.

Hammas­hoito­kaapisto

Hoitokalusteet, hoito­kaapistot,
erikois­mitoitukset, asennukset, sähkö­toimiset nostimet kalusteisiin ja pöytiin

Valmistamme ja suunnittelemme vastaan­oton kaapistot yli 30 vuoden kokemuk­sella. Suuri osa vastaan­otoilla käytetyistä ratkaisuista perustuvat HLL Tapio Lempiäisen innovaa­tioihin ja ovat kliinisessä työssä hioutuneita parhaita käytäntöjä. Hammas­hoito­kalusteiden käytettävyys ja puhtaana pitäminen ovat kaluste­filosofiamme ytimessä. Yhtälailla toimintojen on oltava aina käsien ulottuvilla. Toiminnan suunnit­telu on aloitettava ergono­miasta, jotta voi ehkäistä keholle haitallisia liike­ratoja ja parantaa työ­hyvinvointia.

Työtilat huomioiva toimivuus ja ergonomia taataan siten, että suunnit­telun ja asen­nuksen lisäksi myös valmistamme hoito­kalusteet itse. Yhtä pitkälle viety ja joustava ratkaisu on saatavissa ainoastaan meiltä. Työ­tilaan tarvittava erikois­varusteltu kaappi erikois­mitoituk­sella järjestyy meiltä. Lisäksi toimitus­nopeu­temme on lähtö­kohtai­sesti yliver­tainen perintei­sempiin toimitus­tapoihin verrattuna, koska kalusteet löytyvät meillä hyllystä.

Asiakkaitamme

Olemme ketterä ja kustannustehokas. Liity sinäkin joukkoomme.